Ons verhaal

In het kort

Welkom bij De Prijsvergelijker! Wij assisteren je graag bij het maken van een keuze, zonder onnodige inspanningen op het gebied van Mobiel, Glasvezel en TV. Wij streven ernaar om jou tijd en geld te besparen. En dat geheel kosteloos. Gemakkelijk, toch?

Doel, missie en visie

Doel

Ons doel is om dé betrouwbare gids te zijn voor iedereen die op zoek is naar heldere informatie en de beste deals omtrent vaste lasten.

Missie

Onze missie is consumenten te empoweren door hen de mogelijkheid te bieden zelfbewuste keuzes te maken op het gebied van hun vaste lasten, met een gebruiksvriendelijke en complete website die gericht is op besparingen en het vervullen van individuele behoeften.

Visie

Wij dromen ervan om dé plek te zijn waar je niet alleen mobiele en vaste internetprijzen vergelijkt, maar ook voor een heleboel andere dingen. Of je nu een student, een gezin, of een ondernemer bent, we willen een gebruiksvriendelijke plek creëren waar je slimme keuzes kunt maken en geld kunt besparen, ongeacht wat je nodig hebt. Door constant uit te breiden, streven we ernaar om de go-to plek te zijn voor iedereen die op zoek is naar eenvoudige, transparante oplossingen in verschillende aspecten van het dagelijks leven.

Hoe zetten wij dit om in de praktijk?

Achter de schermen werken we voortdurend om ervoor te zorgen dat jij moeiteloos kunt besparen op je maandelijkse uitgaven. We regelen de beste deals, spitten alle kleine lettertjes door en presenteren de resultaten overzichtelijk voor jou. Op deze manier kun jij gemakkelijk een weloverwogen keuze maken. En als je hulp nodig hebt, staan we voor je klaar!

Wat is het addertje onder het gras?

Wij horen je al denken...

Bij De Prijsvergelijker is vergelijken en overstappen helemaal kosteloos. Hoe financieren we onze diensten? Wanneer je via ons overstapt, ontvangen wij een vergoeding van de aanbieder. Dankzij deze afspraken kunnen wij onze diensten kosteloos aanbieden.

De Prijsvergelijker opereert volledig onafhankelijk, waarbij de vergoeding geen invloed heeft op de uitkomst van de vergelijking. Onze vergelijker is niet gebonden aan enige specifieke aanbieder, dus het maakt voor ons niet uit welke aanbieder jij kiest. Wij hechten waarde aan totale transparantie en objectiviteit bij het vergelijken.

Liquid error (sections/pagefly-section line 8): Could not find asset snippets/pf-0e7cfc1a.liquid

Contactgegevens

  • Onbeantwoorde vragen?

    Voor meer informatie en verzoeken, neem contact op via e-mail of door het invullen van het contactformulier zoals hierboven vermeld.