Disclaimer

Onze disclaimer is voor het laatst bijgewerkt op 1 december 2023

Door gebruik te maken van onze site, aanvaard je de disclaimer. De onderstaande disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van deze website. 

 

Fouten

Zet- en drukfouten voorbehouden. Hoewel we ons inspannen om ervoor te zorgen dat de informatie op onze site geen fouten bevat, kunnen we, inclusief onze leveranciers, dit niet garanderen. Beslissingen die bezoekers nemen, komen dan ook voor eigen risico en verantwoordelijkheid. Als je een fout of verouderde informatie op de site tegenkomt, laat het ons weten via website@deprijsvergelijker.com.

 

Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade, zowel direct als indirect, die voortvloeit uit het gebruik van deze website.

 

Auteursrechten

De afbeeldingen en teksten op onze website zijn door ons gecreëerd, geschreven of mogen door ons worden gebruikt. De Prijsvergelijker behoudt alle auteursrechten, merkrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud van de site. Zonder schriftelijke toestemming van De Prijsvergelijker is het niet toegestaan voor bezoekers en gebruikers om materiaal van de site over te nemen, te verspreiden, te vermenigvuldigen of op enige andere wijze beschikbaar te stellen aan anderen.

 

Wijzigingen

(Prijs)wijzigingen voorbehouden. Als gevolg van specifieke promoties kunnen afwijkende prijzen en condities gelden. In dat geval staan deze vermeld op het contract en/ of de orderbevestiging. Het is verstandig om regelmatig te controleren of er wijzigingen zijn aangebracht in de informatie op de site van de aanbieder, omdat ze de informatie kunnen aanpassen zonder voorafgaande aankondiging. De tekst van de disclaimer kan ook worden aangepast.

 

Algemene voorwaarden

Op onze dienstverlening zijn de algemene voorwaarden van toepassing.